Sunday, February 01, 2009

Don't change horses in midstream

Motto: You dimwitted sumbitch, you don't tell Pappy O'Daniel how to court the electorate. We ain't one-at-a-timin' here. We're MASS communicating!

Colegii de la CititorSF au organizat o votare pentru preferintele SF/F ale cititorilor de sefeu pt anul 2008. Printre alea se gaseste si subsemnatu cu Povestea cu dihoru de care am mai discutat si altadata asa ca ma folosesc de ocazie sa fac lobby pt a fi votat, la adresa asta.

8 comments:

Anonymous said...

Votat, astept platforma electorala. Nu prea inteleg de ce la concursurile cu baza literara nu se foloseste juriu dar ...en fin.

Anonymous said...

Dar treaba cu dihoru nu este poveste SF. Este doar o metafora.

PS: Votat.

Anonymous said...

Nu inteleg de ce militezi atat de mult sa iesi din cadrul literaturii adevarate, a realismului magic - in care poti fi asemanat cu un Rebreanu cu o aplecare morbida spre zoologie si metafora - morbida pentru personaje. Pentru ce? Pentru o pseudo-literatura, o gasca cu reguli inchise si argou psudo-stiintific ce se vrea elitist. Niste oameni cu idei absurde si fara talent literar. Caci acolo unde nu e metafora, fantasticul nu-si are rostul, e doar vorbaraie goala. Chiar vrei sa ajungi intre scriitorasii astia cu prea mult timp liber?

Anonymous said...

Ha! Asta fu extrem de tare!

Anonymous said...

!TATOV
Si zis si la pretini :)

Anonymous said...

Mai AndraNu, SF-ul s-a nascut dintr-una din marile calitati ale Omului: capacitatea de-a visa. Se vede ca esti o fatuca de maxim 18 ani si nu ai prins perioada comunista, cand sa visam era tot ce ne mai ramasese. Acum orice pustoaica teribilista de 16 ani crede ca are dreptul sa-si bata joc de visele oamenilor despre mai bine, mai rau, progres stiintific si extraterestrii. Pemtru asta au murit eroii poporului roman la REVOLUTIE?

Anonymous said...

Nu am nimic impotriva viselor oamenilor, dar sa aiba decenta sa si le tina pentru ei. Sau sa mearga frumos la psihiatru si sa plateasca pentru aberatiile care-i chinuie noptile. Toti!dar toti!!! cred ca-i chinuie talentul si nu numai ca umplu librariile cu nonsensuri dar se si consuma hartie degeaba. Caci aceasta e problema. Se taie copaci!!! pentru ca ei nu-si dau seama ca au probleme ce se rezolva psihiatric!!! Sa mearga la psihiatru sa abereze despre elfii lor nesuferiti!

Anonymous said...

elfii nesuferiti...oare ai ales un exemplu nevinovat?!:)

krossfire, atat timp cat scriem pe un blog e mai greu sa convingi niste personalitati literare sa faca un juriu.Nu stiu daca ai observat dar pe latura Sf de ceva ani nu se mai dau premii.Exact din acelasi motiv enuntat mai sus, si normal si cel financiar isi baga coada.